Retseptid

Mustika-kanepismuuti

​1 tass kanepipiima 2-3 banaani 0,5-1 tass külmutatud mustikaid 1 tl kakaonibse (soovi korral) Kanepipiima valmistamiseks pane umbes 3 spl kanepiseemneid (või kooritud kanepiseemneid) blenderisse ja vala peale klaas sooja vett (40-50 kraadi). Blenderda 2-3 minutit ja seejärel kurna piim (võib ka jätta niisama). Vala blenderisse kanepipiim, lisa banaanid, mustikad ja kakaonibsid ning blenderda ...
VAATA VEEL

Päikesesmuuti

1 banaan 1 küpsenud mango 1 tass apelsinimahla 6-8 jääkuubikut 1/2 tl vanilli 1/4 tassi kooritud kanepiseemneid 1 spl kanepijahu Koori ja tükelda banaan ja mango. Lisa kõik koostisosad blenderisse ja blenderda kuni segu on ühtlane ja kreemjas. Vala smuuti klaasidesse. Allikas: www.thehempcookbook.com/hemp-recipe/sunshine-smoothie/
VAATA VEEL

Maitsestamata kanepipiim

​1 tass kooritud kanepiseemneid 3 tassi vett näpuotsatäis soola Pane kanepiseemned, vesi ja sool blenderisse. Blenderda 30-60 sekundit või niikaua kuni seemned on purustatud.  Vajadusel filtreeri segu sõela või riidega. Vala saadud segu uuesti blenderisse ning lisa sobivad maitseained ja blenderda need ühtlaseks. Kanepipiima võib säilitada kinnises anumas külmakapis kuni 3 päeva. Allikas: healthyblenderrecipes.com/recipes/raw_homemade_hemp_seed_milk
VAATA VEEL

Maasika-kanepipiim

300g maasikaid 1 tass mandlipiima 3 spl kooritud kanepiseemneid (2 spl magustajat) Vala piim, maasikad ja kanepiseemned blenderisse. Blenderda kuni segu on ühtlane. Lisa soovi korral magusaine. Allikas: ​https://richbitchcooking.wordpress.com/2016/06/29/vegan-fresh-strawberry-milk-hemp-seeds-paleo/
VAATA VEEL

Kanepi-piimakreem

Valmistamisaeg: 30 minutit Portsjoneid: 3 1 tass piima 1 tass kooritud kanepiseemneid 1/8 tassi vahtrasiirupit (või mett) 1 muna ​1 munakollane   Eelsoojenda ahi 135 kraadini. Vala piim väiksesse potti ja keeda. Kohe kui piim hakkab keema, võta pott tulelt. Pane kanepiseemned väiksesse kaussi, vala peale piim ja vahtrasiirup. Kata toidukilega ja lase umbes 10 minutit jahtuda. Seejärel ...
VAATA VEEL