1) Külvamine

Seemned külvame tavaliselt kevadel või suve alguses sõltuvalt ilmastikutingimustest.

Külvi ja koristuse vahel kanep mingit hoolt ei vaja. Samuti pole kasvatamiseks vaja herbitsiide ega pestitsiide, sest taim tapab umbrohu loodusliku konkurentsiga valguse pärast.

2) koristus

Kanepiseemned saavad tavaliselt valmis sügisel, nelja kuu möödumisel külvist või kuuma suve korral varem.

Koristusküpsuse hindamisel on aluseks kanepiseemnete pruunikas-rohekas värvus.

Koristamiseks kasutame olemasolevat teraviljakombaini. 

3) kuivatamine

Hea kvaliteedi tagamiseks alustatakse seemnete kuivatamist kohe peale koristamist.

Kuivatamisprotsessis on oluline ühtlane madal temperatuur (kuni 35 kraadi), mis aitab säilitada seemnetes olevaid rasvhappeid ning tagada nende kõrge väärtus.

4) Seemnete koorimine

Kanepiseemnete koorimiseks kasutame spetsiaalset masinat, mis mehhaanilisel teel eemaldab seemnetelt koore. Tööprotsessi tulemusel väljuvad masinast puhtad kooritud kanepiseemned ning järgi jäävad koored.

5) õli pressimine

Kanepiõli pressimiseks kasutame külmpressi meetodit ehk õli pressitakse seemnetest välja mehhaanilisel teel ilma kuumutamata.

Külmpress tagab kõrgema õli kvaliteedi ning rasvhapete, mineraalide ja vitamiinide säilimise.

6) jahu jahvatamine

Jahu valmistame õli pressimisel saadud kanepigraanulitest. Kanepiseemnete kõrge õlisisalduse tõttu ei saa neist otse jahu toota.

Graanulite purustamiseks kasutame teraviljaveskit, mis purustab need mehhaanilisel teel.

7) Pakendid ja etiketid

Kuivained pakendame taassuletavatesse 250g/500g paberkottidesse ning õli tumedatesse 250 ml klaaspudelitesse.

Igale pakendile kleebime peale värvilised ja ilmastikukindlad etiketid. Igal tootel on oma värv: kooritud kanepiseemned (kollane), jahu (pruun), õli (sinine), seemned (roheline) ja proteiin (must).

8) Pakendamine

Valmistoodangu pakendame käsitsi – me kaalume ja pakendame iga toote eraldi.

Õli villime pudelitesse ja sulgeme õlikorgiga. Teised tooted pakendame taassuletavatesse paberkottidesse, mille ava keevitame kinni. See annab kinnituse selle kohta, et toodet pole peale pakendamist avatud.